Heb jij ook moeite met het inparkeren?

Ben jij ook in het bezit van een rijbewijs maar je hebt nog moeite met parkeren?
Komt dit bekend voor?
✅ Ik rij liever een straatje om; als ik maar makkelijk kan parkeren.
✅ Ik rij liever in een parkeervak vooruit
✅ Ik ben bang omdat ik de ander auto zal raken
✅ Ik voel mij opgejaagd door het verkeer
✅ Ik vind het moeilijk in druk verkeer te parkeren
✅ Parkeren in een parkeergarage vind ik doodeng.
 
Dan ben je niet alleen! Weet je hoeveel mensen moeite hebben met parkeren? Er zijn genoeg mensen die hun rijbewijs al lang hebben en toch moeite hebben met parkeren.
Tijdens de “opfris rijles parkeren” zal je weer de trucjes leren om weer met zelfvertrouwen te kunnen parkeren.
 
✅ Ben ik verplicht een pakket af te nemen?

Nee, jij bepaalt zelf hoeveel lessen je wilt, wij zullen je natuurlijk wel adviseren. Zo is voor bijvoorbeeld het opfrissen van je parkeer-skills meestal 1 opfris rijles voldoende en als je last hebt van angst is het pakket ‘opfriscursus autorijden’ een goede keuze.

Wat kosten extra lessen?

Mocht je meer lessen willen na een proefles of pakket, dan betaal je € 79,- voor een opfris-rijles van 90 minuten.

✅ Over ons:
Opfris-Rijles.nl wil cursisten op een leuke en leerzame manier opleiden en bewust laten worden van een verkeersveilig(er) verkeersgedrag om zo nul verkeersdoden te realiseren.
Innovatie,betrouwbaarheid en rijplezier voor het léven staan bij onze formule centraal. Wij onderscheiden ons van andere rijscholen door het leveren van uitsluitend opfris rijlessen, de enige en eerste opfris rijschool van Nederland.
 
✅ Ervaringen van onze cursisten:
“Kon snel beginnen met de rijles. De instructeur is zeer gemotiveerd om je over de angst heen te helpen. Veel geduld, goede aanwijzingen. Voldoende mogelijkheden tot inplannen vd lestijden.”
 
“Vlotte en tegelijk rustige instructeur, goede prijs, eigen inbreng is welkom, zeer goede en duidelijke feedback. Het was erg verfrissend om eens een opfris rijles te nemen (na 25 jaar rijbewijs).
Het was als gevolg van pas ontstane rijangst op de snelweg, maar na 1 les kan ik zelf weer rustig aan de gang.”
 
“Ik heb zelf het hele stuk naar Frankrijk ontspannen gereden en fileparkeren gedaan voor ons hotel. Was zonder jou zeker niet gelukt- ontzettend bedankt!!”
 
Lijkt je een opfris rijles ook wel handig? Meld je snel aan via het formulier in wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een opfris rijles in te plannen.